Borg Wondergear

Stockholms län

Information

Borg Wondergear är ett företag som finns i Norrtälje. I Borg Wondergear finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borg, Lars Christer Mikael som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Borg Wondergear så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Borg Wondergear på telefon 0176-228340.

Handel med industriella kemikalier och rengöringsmedel, rengöringsmaskiner och analysinstrument för industri. Telemarketing av ovanstående samt även andra typer av telemarketinguppdrag. Programutveckling i PC-miljö samt försäljning av programvaror. Försäljning av datorer omed tillbehör. IT-konsulting och web- design. Musikproduktion och artistiskt framträdande. Uppdrivning och försäljning av ekologiskt odlade grönsaker. Caféverksamhet.

Idag är Borg Wondergear av bolagstypen Enskild firma.

Borg Wondergear är ett av många företag som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Borg Wondergear innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Borg Wondergear är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Borg Wondergear så är det följande:

Borg Wondergear har 591122-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.