Pierre Malmbergs El och Ljuscenter, Norrtälje

Stockholms län

Information

Pierre Malmbergs El och Ljuscenter, Norrtälje är ett av många verksamheter som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Pierre Malmbergs El och Ljuscenter, Norrtälje finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Pierre Malmbergs El och Ljuscenter, Norrtälje är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Pierre Malmbergs El och Ljuscenter, Norrtälje som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1986-12-02. Men sedan 1987-01-01 så har Pierre Malmbergs El och Ljuscenter, Norrtälje varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pierre Malmbergs El och Ljuscenter, Norrtälje så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-41344.

Norrtälje arbetar för att verksamheter som Pierre Malmbergs El och Ljuscenter, Norrtälje ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Pierre Malmbergs El och Ljuscenter, Norrtälje. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Detaljhandel med elartiklar d v s produkter tillverkade för el eller batteridrift. Elinstallationer, försäljning av elmaterial d v s material till samtliga inom elbranschen förekommande arbeten samt fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pierre Malmbergs El och Ljuscenter, Norrtälje är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pierre Malmbergs El och Ljuscenter, Norrtälje och det är följande personer, MALMBERG, PIERRE SAM VILHELM som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Pierre Malmbergs El och Ljuscenter, Norrtälje är 591006-XXXX.