RÅMIBE

Stockholms län

Information

RÅMIBE är ett av många verksamheter som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som RÅMIBE finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

RÅMIBE är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-08-04.

RÅMIBE som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-06-03. Men sedan 2003-08-04 så har RÅMIBE varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RÅMIBE så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6713273.

Norrtälje arbetar för att verksamheter som RÅMIBE ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för RÅMIBE. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Rådgivning inom alkohol och drogbehandling. Terapi, rehab och behandling. Entreprenad såsom att bygg och göra grundarbeten och andra förekommanden mark- och anläggningsarbeten. Konsultationer inom ovanstående.

Firmatecknare för RÅMIBE är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RÅMIBE och det är följande personer, Pettersson, Gustav Håkan som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för RÅMIBE är 590330-XXXX.