Carl Bergsten Schakt, Bygg o Marin

Stockholms län

Information

Carl Bergsten Schakt, Bygg o Marin är en verksamhet som finns i Norrtälje. I Carl Bergsten Schakt, Bygg o Marin finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergsten, Carl-Olof Harald som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Carl Bergsten Schakt, Bygg o Marin så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Carl Bergsten Schakt, Bygg o Marin på telefon 0176-88860.

Gräv- och anläggningsarbeten, husbyggnader samt reparation av båtar och motorer.

Idag är Carl Bergsten Schakt, Bygg o Marin av bolagstypen Enskild firma.

Carl Bergsten Schakt, Bygg o Marin är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Carl Bergsten Schakt, Bygg o Marin innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Carl Bergsten Schakt, Bygg o Marin är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Carl Bergsten Schakt, Bygg o Marin så är det följande:

Carl Bergsten Schakt, Bygg o Marin har 571123-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.