Roslagens SäkerhetsKonsult

Stockholms län

Information

Roslagens SäkerhetsKonsult hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Roslagens SäkerhetsKonsult finns. I Norrtälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Roslagens SäkerhetsKonsult tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Roslagens SäkerhetsKonsult har haft sedan 2004-08-19. Roslagens SäkerhetsKonsult har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Roslagens SäkerhetsKonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0176-229133.

Norrtälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Roslagens SäkerhetsKonsult har idag 570901-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Roslagens SäkerhetsKonsult

Installation, tillverkning och försäljning av larmutrustningar och -komponenter samt elektro- nikutrustning och -komponenter

I Roslagens SäkerhetsKonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Erik Peter som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .