L. Fredrikson Bygg & VVS

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrtälje och L. Fredrikson Bygg & VVS är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och L. Fredrikson Bygg & VVS är ett av dem. Statusen för L. Fredrikson Bygg & VVS är att Bolaget är aktivt.

L. Fredrikson Bygg & VVS är ett Enskild firma och skapades 1999-10-26. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där företaget finns i jobbar för att företag som L. Fredrikson Bygg & VVS ska trivas.

L. Fredrikson Bygg & VVS är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Norrtälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Renovering, om och tillbyggnad, bygg och VVS, försäljning av byggmaterial.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L. Fredrikson Bygg & VVS är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är L. Fredrikson Bygg & VVS och det finns flera företag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med L. Fredrikson Bygg & VVS så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0175-62114.

.

De som är på något sätt har med L. Fredrikson Bygg & VVS är Fredriksson, Lars Erik Gösta som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

L. Fredrikson Bygg & VVS har 560328-XXXX som sitt organisationsnummer.