Spjutstenen AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Spjutstenen AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Norrtälje här finns det många olika Aktiebolag. Spjutstenen AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Norrtälje jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Spjutstenen AB är momsregistrerat sedan2008-01-11 och har organisationsnummer 556739-0975.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0176-222034 alternativt besöka eller skicka post till Spjutstenen AB på följande adress Hellasg. 18, 761 42, Norrtälje.

Spjutstenen AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-10-04.

I Spjutstenen AB så sitter följande personer i styrelsen: , Glimsjö, Kristina Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva uthyrning av personal inom framför allt läkemedelsindustrin och sjukvården, handel med och förvaltning av fastigheter, grossisthandel av tobaksvaror samt tjänster kopplade till kliniska prövningar.