Jarkimo Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Jarkimo Entreprenad AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Jarkimo Entreprenad AB finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jarkimo Entreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Jarkimo Entreprenad AB har haft sedan 2007-09-20. Jarkimo Entreprenad AB har funnits sedan och 2007-09-20 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jarkimo Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Svensboda 80, 760 10, Bergshamra men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-1306062.

Norrtälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Jarkimo Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Jarkimo Entreprenad AB har idag 556737-4946 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Jarkimo Entreprenad AB

Föremålet för bolagets verksamhet är bygg- och betongentrepenad samt hushållsnära tjänster och därmed förenlig verksamhet.

I Jarkimo Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alatalo, Jarmo Tapio som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Alatalo, Katja Martina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hewrén, Bernt Lennart Conny som är född 1946 och har titeln Revisor, .