Dag Hannerz AB

Stockholms län

Information

Dag Hannerz AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Dag Hannerz AB finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dag Hannerz AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Dag Hannerz AB har haft sedan 2007-10-04. Dag Hannerz AB har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Dag Hannerz AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0176-18855.

Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Dag Hannerz AB Privat, ej börsnoterat.

Dag Hannerz AB har idag 556731-9586 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Dag Hannerz AB

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom logistik och transportadministration samt därmed förenlig verksamhet.

I Dag Hannerz AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Leffler, Håkan Teodor som är född 1948 och har titeln Likvidator, Moberg, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .