Norrtälje Norra Sotningsdistrikt AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrtälje och Norrtälje Norra Sotningsdistrikt AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Norrtälje Norra Sotningsdistrikt AB är ett av dem. Statusen för Norrtälje Norra Sotningsdistrikt AB är att Bolaget är aktivt.

Norrtälje Norra Sotningsdistrikt AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Norrtälje Norra Sotningsdistrikt AB ska trivas.

Norrtälje Norra Sotningsdistrikt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12. I Norrtälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva verksamhet inom sotning och ventilation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norrtälje Norra Sotningsdistrikt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12.

Idag är Norrtälje Norra Sotningsdistrikt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Norrtälje Norra Sotningsdistrikt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0176-52080.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Norrtälje Norra Sotningsdistrikt AB är Westerlund, Martin Karl-Erik som är född 1976 och har titeln VD, Westerlund, Martin Karl-Erik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlund, Elin Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisor, Henningsson, Hans Dorel Benny som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Henningssons Revisionsbyrå i Norrtälje AB som är född och har titeln Revisor.

Norrtälje Norra Sotningsdistrikt AB har 556727-1985 som sitt organisationsnummer.