Nordic Trade Resources AB

Stockholms län

Information

Nordic Trade Resources AB är ett av många bolag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Nordic Trade Resources AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nordic Trade Resources AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-03-22.

Nordic Trade Resources AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-03-01. Men sedan 2007-03-22 så har Nordic Trade Resources AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Baldersg. 16, 761 50, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordic Trade Resources AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-75811.

Norrtälje arbetar för att bolag som Nordic Trade Resources AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nordic Trade Resources AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med samt reparationer av bilar och båtar, äga, förvalta samt bedriva handel med fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nordic Trade Resources AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordic Trade Resources AB och det är följande personer, Andersson, Maria Pernilla som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Mona Maria Birgitta som är född 1976 och har titeln Suppleant, Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nordic Trade Resources AB är 556724-8330.