Bana Väg Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Bana Väg Entreprenad AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Bana Väg Entreprenad AB finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bana Väg Entreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bana Väg Entreprenad AB har haft sedan 2007-02-15. Bana Väg Entreprenad AB har funnits sedan och 2007-02-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bana Väg Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Baldersv. 3, 763 41, Hallstavik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-5729560.

Norrtälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bana Väg Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Bana Väg Entreprenad AB har idag 556722-6674 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bana Väg Entreprenad AB

Bolaget ska utföra entreprenader inom väg och markanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

I Bana Väg Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vestling Oinonen, Andreas Mikael som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Follstad, Björn Martin som är född 1981 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, .