Tomta Redovisning AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tomta Redovisning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Tomta Redovisning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 2007-02-02 så skapades Tomta Redovisning AB och verksamheten är har F-skattsedel Tomta Redovisning AB har haft det sedan 2007-06-07.

Tomta Redovisning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-06-07

556722-6666 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrtälje.

Just nu är Tomta Redovisning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tomta Redovisning AB så går det att nå dem via telefon på 0175-72704 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tomta Redovisning AB är Karlsson, Helena Dorothea som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsdottir, Dagrun som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Olof som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisor, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .