Visuell Marknadsföring i Sverige AB

Stockholms län

Information

Visuell Marknadsföring i Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Visuell Marknadsföring i Sverige AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Visuell Marknadsföring i Sverige AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-08.

Visuell Marknadsföring i Sverige AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-01-29. Men sedan 2007-03-08 så har Visuell Marknadsföring i Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Söderbyv. 14, 195 60, Arlandastad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Visuell Marknadsföring i Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2471281.

Norrtälje arbetar för att verksamheter som Visuell Marknadsföring i Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Visuell Marknadsföring i Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva import av tryck- media, tryck- och företagsprofilprodukter samt konsultverksamhet inom marknadsföring jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Visuell Marknadsföring i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Visuell Marknadsföring i Sverige AB och det är följande personer, Wiklund, Stig Ronnie Martin som är född 1980 och har titeln VD, Wiklund, Stig Ronnie Martin som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Gustav Hans Oskar som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Thomas Per Lennart som är född 1978 och har titeln Suppleant, Daniels, Karl Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, Håkan Daniels AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Visuell Marknadsföring i Sverige AB är 556722-1311.