Landers Kraft & Ljusteknik AB

Stockholms län

Information

556712-2022 är organisationsnummer för företaget Landers Kraft & Ljusteknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Landers Kraft & Ljusteknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som Landers Kraft & Ljusteknik AB finns i.

Landers Kraft & Ljusteknik AB har varit registrerat sedan 2006-10-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Landers Kraft & Ljusteknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-12.

Landers Kraft & Ljusteknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Landers Kraft & Ljusteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Landers Kraft & Ljusteknik AB så kan ni göra det på telefon genom 073-6598080 eller genom brev på följande adress:
Roslagsg. 25, 761 31, Norrtälje

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom elbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Landers Kraft & Ljusteknik AB och det är Lander, Hans Jonas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Hans Gunnar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lander, Elna-Maria Yvonne som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisor, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor