Kärleksudden AB

Stockholms län

Information

Kärleksudden AB är ett av många verksamheter som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Kärleksudden AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kärleksudden AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-05-17.

Kärleksudden AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-12-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till NYPONVÄGEN 29, 761 64, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kärleksudden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6798016.

Norrtälje arbetar för att verksamheter som Kärleksudden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kärleksudden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet och fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kärleksudden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kärleksudden AB och det är följande personer, Cederwall, Håkan Rolf som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Österman, Hjalmar Christoffer som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Roesch, Lilian Marléne som är född 1985 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kärleksudden AB är 556694-7932.