Bino - Unik AB

Stockholms län

Information

556682-4826 är organisationsnummer för verksamheten Bino - Unik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bino - Unik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som Bino - Unik AB finns i.

Bino - Unik AB har varit registrerat sedan 2005-06-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bino - Unik AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bino - Unik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bino - Unik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bino - Unik AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7601012 eller genom brev på följande adress:
Bergsbrunnag. 1, 753 23, Uppsala

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultativ verksamhet inom vård, behandling och öppenvård avseende ungdomar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bino - Unik AB och det är Nilsson, Gun Britt-Inger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Oddmar, Ingrid Elisabeth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund Mustaniemi, J Marie-Louise som är född 1957 och har titeln Suppleant, Kinanen Jansson, Kirsi Marjut som är född 1957 och har titeln Revisor, FÖRETAGARNAS REVISIONSBYRÅ B ÖHRSTAM som är född och har titeln Revisor,