Supergrund i Norrtälje AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrtälje och Supergrund i Norrtälje AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Supergrund i Norrtälje AB är ett av dem. Statusen för Supergrund i Norrtälje AB är att Bolaget är aktivt.

Supergrund i Norrtälje AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Supergrund i Norrtälje AB ska trivas.

Supergrund i Norrtälje AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03. I Norrtälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka och sälja cellplastelement och utföra byggnadsentreprenader samt äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Supergrund i Norrtälje AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03.

Idag är Supergrund i Norrtälje AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Supergrund i Norrtälje AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0176-75890.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Supergrund i Norrtälje AB är Danielsson, Carl Tore Stéen Jesper som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Bengt Tobias som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Bengt Göran som är född 1936 och har titeln Suppleant, Elton, Lars Kenneth som är född 1968 och har titeln Revisor, Elton Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Supergrund i Norrtälje AB har 556677-0565 som sitt organisationsnummer.