Ingela Dennerstedt Optik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ingela Dennerstedt Optik Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Ingela Dennerstedt Optik Aktiebolag finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ingela Dennerstedt Optik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ingela Dennerstedt Optik Aktiebolag har haft sedan 2006-01-13. Ingela Dennerstedt Optik Aktiebolag har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ingela Dennerstedt Optik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lotsg. 1, 761 41, Norrtälje men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-3447337.

Norrtälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ingela Dennerstedt Optik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ingela Dennerstedt Optik Aktiebolag har idag 556676-8650 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ingela Dennerstedt Optik Aktiebolag

Bolaget ska bedriva handel och konsultation i optikbranschen, handel med medicinska artiklar och guldsmycken samt förvaltning av aktier och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ingela Dennerstedt Optik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dennerstedt, Anna Ingela Katarina som är född 1967 och har titeln VD, Dennerstedt, Anna Ingela Katarina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Björn Torvald som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .