Rimbo Markis & Persienn AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrtälje och Rimbo Markis & Persienn AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rimbo Markis & Persienn AB är ett av dem. Statusen för Rimbo Markis & Persienn AB är att Bolaget är aktivt.

Rimbo Markis & Persienn AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-03. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rimbo Markis & Persienn AB ska trivas.

Rimbo Markis & Persienn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24. I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av markiser, persienner och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rimbo Markis & Persienn AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24.

Idag är Rimbo Markis & Persienn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Rimbo Markis & Persienn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0175-70047.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rimbo Markis & Persienn AB är Carlsson, Olle Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Karl Robert som är född 1985 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Rimbo Markis & Persienn AB har 556675-8842 som sitt organisationsnummer.