Gränden AB

Stockholms län

Information

Gränden AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Gränden AB finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gränden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gränden AB har haft sedan 2005-05-26. Gränden AB har funnits sedan och 2005-05-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gränden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Posthusg. 1, 761 30, Norrtälje men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gränden AB Privat, ej börsnoterat.

Gränden AB har idag 556675-3827 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gränden AB

Bolaget skall bedriva restaurang-, café- och bageriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet, samt fastighetsförvaltning.

I Gränden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cederwall, Håkan Rolf som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Roesch, Lilian Marléne som är född 1985 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .