Furulunds Mark & Trädgård AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra trädgårdsanläggnings- och trädgårdsunderhållsarbeten, grundarbeten, snöplogning och sandning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Furulunds Mark & Trädgård AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Furulunds Mark & Trädgård AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 2004-12-06 så skapades Furulunds Mark & Trädgård AB och verksamheten är har F-skattsedel Furulunds Mark & Trädgård AB har haft det sedan 2005-12-15.

Furulunds Mark & Trädgård AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-12-15

556671-8465 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrtälje.

Just nu är Furulunds Mark & Trädgård AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Furulunds Mark & Trädgård AB så går det att nå dem via telefon på 070-8809944 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Furulunds Mark & Trädgård AB är Lindqvist, Sven Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Elsa Cecilia Cläre som är född 1962 och har titeln Suppleant, Henningsson, Hans Dorel Benny som är född 1947 och har titeln Revisor, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Henningssons Revisionsbyrå i Norrtälje AB som är född och har titeln Revisor, .