HH Medical Consult Aktiebolag

Stockholms län

Information

556654-4325 är organisationsnummer för bolaget HH Medical Consult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HH Medical Consult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som HH Medical Consult Aktiebolag finns i.

HH Medical Consult Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-01-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för HH Medical Consult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-23.

HH Medical Consult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HH Medical Consult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med HH Medical Consult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0176-82325 eller genom brev på följande adress:
Bergshyddan 1549, 760 17, Blidö

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet för medicinska företag samt försäljning av medicinsk utrustning samt transportverksamhet, turistaktiviteter, uthyrningsverksamhet, företrädesvis bed and breakfast, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HH Medical Consult Aktiebolag och det är Hedberg, Sten Håkan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Astrid Ulla Agneta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Öhström, Ulf Harry som är född 1942 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Mastria som är född och har titeln Revisor,