Altrum Fastighets AB

Stockholms län

Information

Altrum Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Altrum Fastighets AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Altrum Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-02-20.

Altrum Fastighets AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-11-11. Men sedan 2003-05-29 så har Altrum Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till L. Brog. 1, 761 30, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Altrum Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-5138082.

Norrtälje arbetar för att bolag som Altrum Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Altrum Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Altrum Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Altrum Fastighets AB och det är följande personer, Larsson, Per Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundborg, Maria Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Altrum Fastighets AB är 556633-1269.