Teknikillustratörerna Forslund & Co AB

Stockholms län

Information

Teknikillustratörerna Forslund & Co AB är ett av många bolag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Teknikillustratörerna Forslund & Co AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Teknikillustratörerna Forslund & Co AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-11-14.

Teknikillustratörerna Forslund & Co AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-08-26. Men sedan 2002-11-14 så har Teknikillustratörerna Forslund & Co AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tibeliusg. 2, 761 50, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Teknikillustratörerna Forslund & Co AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-10600.

Norrtälje arbetar för att bolag som Teknikillustratörerna Forslund & Co AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Teknikillustratörerna Forslund & Co AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva bildproduktion, formgivning samt reklambyråverksamhet och utbildning inom dessa områden. Bolaget ska också formge produkter möbler samt prototyper. Bolaget skall även bedriva handel med begagnade möbler och inredningsprodukter. Bolaget skall också äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Teknikillustratörerna Forslund & Co AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Teknikillustratörerna Forslund & Co AB och det är följande personer, Forslund, Inga Camilla Ernestine som är född 1967 och har titeln VD, Forslund, Jan Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Inga Camilla Ernestine som är född 1967 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Teknikillustratörerna Forslund & Co AB är 556631-8134.