Anders Lindstedt Entreprenad Maskinservice AB

Stockholms län

Information

I Norrtälje finns det ett Aktiebolag som heter Anders Lindstedt Entreprenad Maskinservice AB. Det finns flera verksamheter som liknar Anders Lindstedt Entreprenad Maskinservice AB i Stockholms län. Norrtälje är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Anders Lindstedt Entreprenad Maskinservice AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-09-05 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-07-01 så har Anders Lindstedt Entreprenad Maskinservice AB varit registrerat och sedan 2002-09-05 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Anders Lindstedt Entreprenad Maskinservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Anders Lindstedt Entreprenad Maskinservice AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Granöv. 130, 760 17, Blidö. Vi ni istället prata med Anders Lindstedt Entreprenad Maskinservice AB så kan ni göra det på 0176-82181.

Bolaget skall bedriva entreprenad och maskinservice inom bygg-, mark- och anläggningsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindstedt, Hans Anders som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindstedt, Carola Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Rohdin, Inger Christina som är född 1946 och har titeln Revisor, IR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Anders Lindstedt Entreprenad Maskinservice AB har 556629-2446 som sitt organisationsnummer.