Edebohemmet AB

Stockholms län

Information

Edebohemmet AB är ett av många verksamheter som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Edebohemmet AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Edebohemmet AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-08-09.

Edebohemmet AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-07-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Edebohemmet, 763 91, Hallstavik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Edebohemmet AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0175-22250.

Norrtälje arbetar för att verksamheter som Edebohemmet AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Edebohemmet AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva vård och boende för personer med psykiska och sociala handikapp och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Edebohemmet AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Edebohemmet AB och det är följande personer, Bredenberg, Leopold Valdemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Smitt Bredenberg, Maj-Louise C M som är född 1952 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Edebohemmet AB är 556628-1696.