Baxto AB

Stockholms län

Information

Baxto AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Baxto AB finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Baxto AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Baxto AB har haft sedan 2002-01-14. Baxto AB har funnits sedan och 2002-01-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Baxto AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Florag. 9, 761 31, Norrtälje men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0176-55540.

Norrtälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Baxto AB Privat, ej börsnoterat.

Baxto AB har idag 556618-8271 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Baxto AB

Bolaget skall driva handel med värdepapper samt investera i fastigheter och driva därmed förenlig verksamhet såväl inom som utom landet.

I Baxto AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Friberg, Axel Alvar som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Friberg, Britt Inger som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Torbjörn Henry som är född 1962 och har titeln Suppleant, Friberg, Vivi-Ann Katarina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.