Bo Bra i Roslagen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrtälje och Bo Bra i Roslagen Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bo Bra i Roslagen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bo Bra i Roslagen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bo Bra i Roslagen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-10-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bo Bra i Roslagen Aktiebolag ska trivas.

Bo Bra i Roslagen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-14. I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom fastighetsmäkleri, fastighetsförmedling, fastighetsförvaltning och byggnation samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bo Bra i Roslagen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-14.

Idag är Bo Bra i Roslagen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Bo Bra i Roslagen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0176-224258.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bo Bra i Roslagen Aktiebolag är Broström, Sophie Lisselott som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen, Dagny Märtha Ingalill som är född 1933 och har titeln Suppleant, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisor, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Bo Bra i Roslagen Aktiebolag har 556616-4249 som sitt organisationsnummer.