MELLANSLAGET AB

Stockholms län

Information

I Norrtälje finns det ett Aktiebolag som heter MELLANSLAGET AB. Det finns flera bolag som liknar MELLANSLAGET AB i Stockholms län. Norrtälje är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

MELLANSLAGET AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-10-29 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-10-01 så har MELLANSLAGET AB varit registrerat och sedan 2001-10-29 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är MELLANSLAGET AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med MELLANSLAGET AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vigelsjöv. 15 C, 761 51, Norrtälje. Vi ni istället prata med MELLANSLAGET AB så kan ni göra det på 0176-208400.

Bolaget skall bedriva ett Internet. och multimedia kafé, Internet och multimedia tjänster (webbdesign, uppbyggnad av hemsidor, webbhotell, uthyrning av servrar, interaktiv utbildning, anordning av spelträffar), försäljning av datorer, tillbehör, programvara och spel, datakonsultverksamhet (installation av programvara, uppgradera datorer, laga datorer, webbdesign, infrastruktur), utbildning, värdepappersförvaltning, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Eriksson, Gustav Per som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jennie Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisor, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

MELLANSLAGET AB har 556614-5735 som sitt organisationsnummer.