ScanBalt Crane AB

Stockholms län

Information

I Norrtälje finns det ett Aktiebolag som heter ScanBalt Crane AB. Det finns flera företag som liknar ScanBalt Crane AB i Stockholms län. Norrtälje är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

ScanBalt Crane AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-05-05 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-01-30 så har ScanBalt Crane AB varit registrerat och sedan 2001-03-29 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är ScanBalt Crane AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med ScanBalt Crane AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Åsbyv. 22, 760 31, Edsbro. Vi ni istället prata med ScanBalt Crane AB så kan ni göra det på 0175-91500.

Bolaget ska bedriva import, export och handel och uthyrning av entreprenadmaskiner och transportmedel samt därmed förenlig verksamhet, även lastnings- och lossningsarbeten med materialhanteringsmaskiner samt tillverkning av maskinkomponenter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Pålgård, Jarl Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kimby Pålgård, Carina Birgitta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Pilz, Thomas Olaf Hans-Jürgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålgård, Bo Michael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rannala, Lembit som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

ScanBalt Crane AB har 556606-0504 som sitt organisationsnummer.