Deuxami AB

Stockholms län

Information

I Norrtälje finns det ett Aktiebolag som heter Deuxami AB. Det finns flera verksamheter som liknar Deuxami AB i Stockholms län. Norrtälje är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Deuxami AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-12-03 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-11-29 så har Deuxami AB varit registrerat och sedan 2001-12-03 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Deuxami AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Deuxami AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Deuxami AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva säsongs- och långtidsförvaring av fordon såsom båtar, bilar och MC. Bedriva lagerhotell samt service, reparation och underhåll av motorfordon samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Borges, Patrik som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andreasson, Lars-Åke som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Deuxami AB har 556601-6464 som sitt organisationsnummer.