PIFC i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva sjukvård inom psykiatri samt personaluthyrning och konsultverksamhet inom verksamhetsområdet samt ej tillståndspliktig verksamhet genom förvaltning. Handel med värdepapper, fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PIFC i Stockholm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är PIFC i Stockholm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 2000-05-19 så skapades PIFC i Stockholm Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel PIFC i Stockholm Aktiebolag har haft det sedan 2000-07-19.

PIFC i Stockholm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

556591-0394 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norrtälje.

Just nu är PIFC i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med PIFC i Stockholm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0176-12151 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PIFC i Stockholm Aktiebolag är Frishammar, Nils Robert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Frishammar, Julia Emilia som är född 1984 och har titeln Suppleant, Frishammar, Ludvig Oskar som är född 1989 och har titeln Suppleant, Lundvall, Emma Evelina som är född 1982 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisor, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantHammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .