RoslaX Aktiebolag

Stockholms län

Information

RoslaX Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som RoslaX Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

RoslaX Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-04-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tullportsg. 13A, 761 30, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RoslaX Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-14760.

Norrtälje arbetar för att bolag som RoslaX Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för RoslaX Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med produkter för heminredning och kök samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för RoslaX Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RoslaX Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Bo Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Inger Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sjölund, Hans-Åke Peter som är född 1948 och har titeln Revisor, HANS SJÖLUND REVISIONSBYRÅ som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för RoslaX Aktiebolag är 556588-2452.