Magnus Johanssons Maskinservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Magnus Johanssons Maskinservice Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Norrtälje här finns det många olika Aktiebolag. Magnus Johanssons Maskinservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Norrtälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Magnus Johanssons Maskinservice Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-03-14 och har organisationsnummer 556586-2827.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-2807722 alternativt besöka eller skicka post till Magnus Johanssons Maskinservice Aktiebolag på följande adress Pl 771, 760 21, Vätö.

Magnus Johanssons Maskinservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-03-14.

I Magnus Johanssons Maskinservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Hans Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Lindkvist, Joren Kristina som är född 1969 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reparation- och svetsningsarbeten för entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.