PO Lundins Förvaltnings AB

Stockholms län

Information

I Norrtälje finns det ett Aktiebolag som heter PO Lundins Förvaltnings AB. Det finns flera verksamheter som liknar PO Lundins Förvaltnings AB i Stockholms län. Norrtälje är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2000-02-03 så har PO Lundins Förvaltnings AB varit registrerat och sedan 2004-03-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är PO Lundins Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med PO Lundins Förvaltnings AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vegag. 8, 761 32, Norrtälje. Vi ni istället prata med PO Lundins Förvaltnings AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall sköta reparation av motorfordon, förvaltning av värdepapper, fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundin, Johan Per Ola som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosencrantz, Rolf Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

PO Lundins Förvaltnings AB har 556583-9882 som sitt organisationsnummer.