Meverick Software Solutions AB

Stockholms län

Information

Meverick Software Solutions AB är ett bolag som finns i Norrtälje. I Meverick Software Solutions AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Goar, Javed som är född 1983 och har titeln VD, Goar, Frida som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Goar, Javed som är född 1983 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Meverick Software Solutions AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Meverick Software Solutions AB på telefon 0176-40216.

Bolagets verksamhet är uthyrning och rekrytering av IT konsulter, byggnation och sanering av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Meverick Software Solutions AB av bolagstypen Aktiebolag.

Meverick Software Solutions AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Meverick Software Solutions AB innehar ej F-skattsedel och Meverick Software Solutions AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Meverick Software Solutions AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Meverick Software Solutions AB har 556575-8512 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.