Herrängs Rörservice AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom följande områden: A. Att inom VVS branschen förekommande verksamhet offerera totala anläggningar samt utföra service och reparationsarbeten. B. Att tillhandahålla matrial för byggändamål samt utföra renovering av byggnader. C. Äga och förvalta fastigheter. D. Tillhandahålla datatjänster för kontor inklusive redovisningsservice. E. Att bedriva med ovan förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Herrängs Rörservice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Herrängs Rörservice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 1999-09-21 så skapades Herrängs Rörservice AB och bolaget är har F-skattsedel Herrängs Rörservice AB har haft det sedan 2001-10-29.

Herrängs Rörservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-29

556574-0031 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norrtälje.

Just nu är Herrängs Rörservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Herrängs Rörservice AB så går det att nå dem via telefon på 0175-13064 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Blomberg, Gunnel Vera Margaretha -Blomberg, Jan-Olov

Följande personer är på något sätt aktiva inom Herrängs Rörservice AB är Blomberg, Jan-Olov som är född 1952 och har titeln VD, Blomberg, Jan-Olov som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Gunnel Vera Margaretha som är född 1951 och har titeln Suppleant, Borgersen, Lars Håkon som är född 1947 och har titeln Revisor, .