Tak & Byggvarugruppen i Roslagen AB

Stockholms län

Information

Tak & Byggvarugruppen i Roslagen AB är en verksamhet som finns i Norrtälje. I Tak & Byggvarugruppen i Roslagen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsberg, Mats Karl Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsberg, Ulf Karl Mikael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tak & Byggvarugruppen i Roslagen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tak & Byggvarugruppen i Roslagen AB på telefon 0175-72790.

Bolaget skall utföra takarbete samt grossist- och detaljistförsäljning av tak och byggmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tak & Byggvarugruppen i Roslagen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tak & Byggvarugruppen i Roslagen AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tak & Byggvarugruppen i Roslagen AB innehar ej F-skattsedel och Tak & Byggvarugruppen i Roslagen AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tak & Byggvarugruppen i Roslagen AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tak & Byggvarugruppen i Roslagen AB har 556571-3590 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.