P Andersson Bygg & Snickeri i Norrtälje AB

Stockholms län

Information

P Andersson Bygg & Snickeri i Norrtälje AB är ett av många verksamheter som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som P Andersson Bygg & Snickeri i Norrtälje AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

P Andersson Bygg & Snickeri i Norrtälje AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

P Andersson Bygg & Snickeri i Norrtälje AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-03-03. Men sedan 1999-01-01 så har P Andersson Bygg & Snickeri i Norrtälje AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Långgarn 615, 761 65, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på P Andersson Bygg & Snickeri i Norrtälje AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-18989.

Norrtälje arbetar för att verksamheter som P Andersson Bygg & Snickeri i Norrtälje AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för P Andersson Bygg & Snickeri i Norrtälje AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggnation samt förvärva och hyra ut fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för P Andersson Bygg & Snickeri i Norrtälje AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till P Andersson Bygg & Snickeri i Norrtälje AB och det är följande personer, Andersson, Jan Erik Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ann Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Rohdin, Inger Christina som är född 1946 och har titeln Revisor, IR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för P Andersson Bygg & Snickeri i Norrtälje AB är 556566-8422.