Fastighetsbyrå Kvarnlöf AB

Stockholms län

Information

556560-4526 är organisationsnummer för verksamheten Fastighetsbyrå Kvarnlöf AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsbyrå Kvarnlöf AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som Fastighetsbyrå Kvarnlöf AB finns i.

Fastighetsbyrå Kvarnlöf AB har varit registrerat sedan 1998-09-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsbyrå Kvarnlöf AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Fastighetsbyrå Kvarnlöf AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighetsbyrå Kvarnlöf AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsbyrå Kvarnlöf AB så kan ni göra det på telefon genom 0176-77870 eller genom brev på följande adress:
STORA BROGATAN 5, 761 30, Norrtälje

Bolaget skall bedriva förmedling och värdering av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsbyrå Kvarnlöf AB och det är Kvarnlöf, Kerstin Maria som är född 1965 och har titeln VD, Kvarnlöf, Kerstin Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvarnlöf, Gustaf Patrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor,