Dag Fredriksson Bil AB

Stockholms län

Information

Dag Fredriksson Bil AB är ett av många företag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Dag Fredriksson Bil AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dag Fredriksson Bil AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Dag Fredriksson Bil AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-11-21. Men sedan 1998-01-01 så har Dag Fredriksson Bil AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vitsjö 4045, 761 73, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dag Fredriksson Bil AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-274250.

Norrtälje arbetar för att företag som Dag Fredriksson Bil AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dag Fredriksson Bil AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva bilförsäljning , verkstad, reservdelsförsäljning, jordbruksdrift samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dag Fredriksson Bil AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dag Fredriksson Bil AB och det är följande personer, Fredriksson, Dag Henning Andreas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Solveig Dorelis som är född 1946 och har titeln Suppleant, Rohdin, Inger Christina som är född 1946 och har titeln Revisor, IR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dag Fredriksson Bil AB är 556548-8474.