Casobo AB

Stockholms län

Information

Casobo AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Casobo AB finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Casobo AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Casobo AB har haft sedan 1998-01-01. Casobo AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Casobo AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0176-79750.

Norrtälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Casobo AB Privat, ej börsnoterat.

Casobo AB har idag 556548-3921 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Casobo AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva byggnadsverksamhet, markentreprenader, fastighetsfövaltning, handel med bygg- relaterade varor och tjänster samt handel med fastigheter, bostadsrätter samt värdepapper.

I Casobo AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ljungholm, Leif Anders som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Per Gunnar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .