Thermisol Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av förpackningsprodukter samt bygg- och vägisoleringsprodukter av cellplastmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thermisol Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Thermisol Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 1997-04-22 så skapades Thermisol Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Thermisol Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Thermisol Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556541-7788 är organisationsnummret för företaget som finns i Norrtälje.

Just nu är Thermisol Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Thermisol Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0176-208500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thermisol Aktiebolag är Brödlös, Finn Jensen som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Salminen,Urpo Juhani som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Erkamp, Petrus Johannes Maria som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jonsson, Lennart Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Ollikainen, Terttu Anneli som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stilma, Gerben som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESWallin, Magnus Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk Sundman, Jeanette Christine som är född 1955 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorVirgin, Ulf Harald som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor.