Östhandelsforum Aktiebolag

Stockholms län

Information

556529-6703 är organisationsnummer för bolaget Östhandelsforum Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östhandelsforum Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som Östhandelsforum Aktiebolag finns i.

Östhandelsforum Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-02-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Östhandelsforum Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Östhandelsforum Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Östhandelsforum Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Östhandelsforum Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0176-71921 eller genom brev på följande adress:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att till stöd för det lokala näringslivet, turismen och kommunens utveckling i allmänhet bedriva företagsservice, marknadsservice, rådgivning, utbildning och kunskapsutbyte, mäss- och utställningsverksamhet och därmed jämförliga åtgärder.

Det finns olika personer som har en koppling med Östhandelsforum Aktiebolag och det är Edvinsson, Gunilla Elisabet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stockman, Lena Johanna som är född 1962 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, Jakobsson, Lennart Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Karlsson, Sven Johnny som är född 1937 och har titeln Lekmannarevisor, Brile, Claes Göran som är född 1944 och har titeln LekmannarevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,