SweJa Kunskapscenter Aktiebolag

Stockholms län

Information

SweJa Kunskapscenter Aktiebolag är en verksamhet som finns i Norrtälje. I SweJa Kunskapscenter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Gunilla Maria Ann-Kristin som är född 1951 och har titeln VD, Eriksson, Gunilla Maria Ann-Kristin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Joakim Peter Ha Do som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Monica Ingeborg Ulrika som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Lars Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med SweJa Kunskapscenter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SweJa Kunskapscenter Aktiebolag på telefon 08-6856580.

Bolaget skall bedriva utbildning och pedagogisk konsultverksamhet, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt annan förenlig verksamhet.

Idag är SweJa Kunskapscenter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SweJa Kunskapscenter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SweJa Kunskapscenter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och SweJa Kunskapscenter Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SweJa Kunskapscenter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

SweJa Kunskapscenter Aktiebolag har 556525-3944 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.