Scandinavian Exhibition Group AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Scandinavian Exhibition Group AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Norrtälje här finns det många olika Aktiebolag. Scandinavian Exhibition Group AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Norrtälje jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Scandinavian Exhibition Group AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556525-2300.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0175-73289 alternativt besöka eller skicka post till Scandinavian Exhibition Group AB på följande adress Vallbyv. 20, 762 51, Rimbo.

Scandinavian Exhibition Group AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Scandinavian Exhibition Group AB så sitter följande personer i styrelsen: , Bratvedt, Aksel som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom design för alla typer av utställningar. Utveckla nya affärer inom området reklam och marknadsföring. Förvaltning av värdepapper samt fastigheter.