Ortalavik AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall utveckla mätinstrument och teknik för forskning och industri, erbjuda tjänster inom turist- och fritidssektorn samt för distansarbete och utbildning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ortalavik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Ortalavik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 1995-07-12 så skapades Ortalavik AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Ortalavik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556518-7654 är organisationsnummret för företaget som finns i Norrtälje.

Just nu är Ortalavik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ortalavik AB så går det att nå dem via telefon på 0176-50048 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ortalavik AB är Nordgren, Eva Catharina Lillemor som är född 1948 och har titeln VD, Nordgren, Eva Catharina Lillemor som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordgren, Ernst Joseph som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Sally Sofia som är född 1918 och har titeln Suppleant, Larsson, Jan Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor.