Väddö Media Information IS AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva webbhotell med tillhörande tjänster samt att bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av datalösningar, interaktiv utbildning, programvara, datorrelaterad hård- vara och tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Väddö Media Information IS AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Väddö Media Information IS AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 1995-09-26 så skapades Väddö Media Information IS AB och verksamheten är har F-skattsedel Väddö Media Information IS AB har haft det sedan 1995-01-01.

Väddö Media Information IS AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556518-5682 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrtälje.

Just nu är Väddö Media Information IS AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Väddö Media Information IS AB så går det att nå dem via telefon på 0176-208900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Granath, Christina -Viktorsson, Thomas Henrik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Väddö Media Information IS AB är Viktorsson, Thomas Henrik som är född 1971 och har titeln VD, Viktorsson, Thomas Henrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Viktorsson, Joakim Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Granath, Christina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.