IT-Konsulterna Consor AB

Stockholms län

Information

IT-Konsulterna Consor AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där IT-Konsulterna Consor AB finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. IT-Konsulterna Consor AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket IT-Konsulterna Consor AB har haft sedan 2002-02-18. IT-Konsulterna Consor AB har funnits sedan och 2002-02-18 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till IT-Konsulterna Consor AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51292700.

Norrtälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är IT-Konsulterna Consor AB Privat, ej börsnoterat.

IT-Konsulterna Consor AB har idag 556518-4073 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för IT-Konsulterna Consor AB

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom systemutveckling och implementation av IT-system och därmed förenlig verksamhet.

I IT-Konsulterna Consor AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borg, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bech, Gunnar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Jacobsson, Lars-Göran Richard som är född 1957 och har titeln Revisor, Admico Revision AB som är född och har titeln Revisor, .